Familja 2L

Multivitamina

Përbërësit: Ujë, lëng i disa frutave nga koncentrati (mollë, portokall, dardhë, ananas, rrush, fruta pasioni, kivi), sheqer, pure pjeshke, pure kajsie, pure banane nga koncentrati, pure guava, pure mango nga koncentrati, acid citrik acidifikues, vitamina (C, niacin, acid pantotenik, E, B6, tiamin, riboflavin, biotin), beta-karoten.

Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml
Fuqia                                                                191 kJ (45 kcal)
Yndyrë nga të cilat acide yndyrore të ngopura          <0,5 g <0,1 g
Karbohidratet nga të cilat sheqerna                               11 g 10 g
Proteinat                                                                      <0,5 g

Kripë                                                                          <0,01 g
vitaminë A                                                              120 μg 15%
vitaminë C                                                               12 mg 15%
niacinë                                                            2.4 mg 15% acid
pantotenik                                                             0.9 mg 15%
vitaminë E                                                               1.8 mg 15%
vitaminë B                                                            60.21 mg 15%
tiaminë                                                                  0.17 mg 15%
riboflavin                                                               0.21 mg 15%
biotinë                                                                  7,5 μg 15%

%VNR = vlerat e referencës ushqimore

Vitamine    45 kcal

A+B6+C+E                                    në 100 ml

2L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner

Familja 2L

Multivitamina

Përbërësit: Ujë, lëng i disa frutave nga koncentrati (mollë, portokall, dardhë, ananas, rrush, fruta pasioni, kivi), sheqer, pure pjeshke, pure kajsie, pure banane nga koncentrati, pure guava, pure mango nga koncentrati, acid citrik acidifikues, vitamina (C, niacin, acid pantotenik, E, B6, tiamin, riboflavin, biotin), beta-karoten.

Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml
Fuqia                                  191 kJ (45 kcal)
nga të cilat acide të ngopura<0,5 g <0,1 g
Proteinat                                      <0,5 g
Kripë                                          <0,01 g
vitaminë A                            120 μg 15%
vitaminë C                              12 mg 15%
niacinë                           2.4 mg 15% acid
pantotenik                           0.9 mg 15%
vitaminë                               1.8 mg 15%
vitaminë B                         60.21 mg 15%
tiaminë                                 0.17 mg 15%
riboflavin                              0.21 mg 15%
biotinë                                 7,5 μg 15%

%VNR = vlerat e referencës ushqimore

Vitamine

A+B6+C+E

45 kcal

në 100 ml

2L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner