Bio Karrotë

700 L

Përbërësit: Lëng karote të fermentuar laktik *, mjaltë * (0,5%).
* nga bujqësia organike

Ruajtja: Ruani në një vend të thatë larg burimeve të dritës.
Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

20 in stock

SKU: 1234567897 Category:

Vlerat natyrale për 100 ml Energji - 193 kj (45 kcal) Yndyrë - < 0,5 g Prej të cilave yndyra të ngopura - < 0,1 g Karbohidrate -   11 g Prej të cilave sheqer - 10 g Proteina  - < 0,5 Kripë - < 0,01 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bio Karrotë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *