Zgjedhja e frutve

Gjyshja na thoshte gjithmonë: “E gjitha është çështje zgjedhjesh”. Zgjedhja e tezgave për të blerë strudel, si dhe zgjedhja e një metode kultivimi, zgjedhja e vendit ku do të blejmë frutat tona, zgjedhja e tyre në bazë të vetive dhe përfitimeve të tyre, e kështu me radhë.

Portokalli, limon, luleshtrydhe, mjedër: nga frutistët të Pfanner hapi është i shkurtër, ose më mirë pini. Seriozisht, ne zgjedhim frutat sikur duhet të zgjidhnim se me kë të dashurohemi. Ne përfundojmë duke rënë në dashuri me të.

Zgjedhja e frutve

Gjyshja na thoshte gjithmonë: “E gjitha është çështje zgjedhjesh”. Zgjedhja e tezgave për të blerë strudel, si dhe zgjedhja e një metode kultivimi, zgjedhja e vendit ku do të blejmë frutat tona, zgjedhja e tyre në bazë të vetive dhe përfitimeve të tyre, e kështu me radhë.

Portokalli, limon, luleshtrydhe, mjedër: nga frutistët të Pfanner hapi është i shkurtër, ose më mirë pini. Seriozisht, ne zgjedhim frutat sikur duhet të zgjidhnim se me kë të dashurohemi. Ne përfundojmë duke rënë në dashuri me të.

Përpunimi

Le ta pranojmë pa frikë: Zgjedhja e mënyrës së punimit të frutave është një proces që mund të ndryshojë në varësi të vetë frutave, por në Pfanner duam t’i mbajmë vetitë sa më të pandryshuara, edhe nëse flasim për një proces transformimi. Dëshironi të dini më shumë, apo jo? ndërsa ne shtrydhim frutat.

Përpunimi

Le ta pranojmë pa frikë: Zgjedhja e mënyrës së punimit të frutave është një proces që mund të ndryshojë në varësi të vetë frutave, por në Pfanner duam t’i mbajmë vetitë sa më të pandryshuara, edhe nëse flasim për një proces transformimi. Dëshironi të dini më shumë, apo jo? ndërsa ne shtrydhim frutat.

Konservimi

Jemi konservatorë, por vetëm me fruta. Bërja e lëngjeve të ruajtjes në mënyrë natyrale është një zgjedhje e Pfanner, qofshin ato lëngje, koncentrate apo pure. Nëse nuk e dini ndryshimin midis tyre, kjo do të thotë vetëm një gjë: nuk e keni parë ende seksionin “Bëni fenomenin”. Bëj një kërcim të shpejtë dhe kthehu si fitues, ne po të presim këtu!

Konservimi

Jemi konservatorë, por vetëm me fruta. Bërja e lëngjeve të ruajtjes në mënyrë natyrale është një zgjedhje e Pfanner, qofshin ato lëngje, koncentrate apo pure. Nëse nuk e dini ndryshimin midis tyre, kjo do të thotë vetëm një gjë: nuk e keni parë ende seksionin “Bëni fenomenin”. Bëj një kërcim të shpejtë dhe kthehu si fitues, ne po të presim këtu!