Ice Tea

Pjeshkë

Pfanner Iced Tea Peach është një përzierje e freskët e çajrave
të zinj më të mirë. Ijet e trëndafilit dhe lulet e hibiskut i shtojnë
prekjen e fundit bazës delikate dhe të lezetshme të çajit të zi.
Lëngu i shtuar me fruta të pjeshkës e kthen Pfanner Iced Tea Peach
në një përvojë shije freskuese. Ndryshe nga çaji jeshil, çaji i zi
fermentohet. Kjo lejon që vajrat dhe aroma tipike e çajit të zi të
zhvillohen.

40-60mg/l      27 kcal

Kafeinë                                                          në 100 ml

1.5L, 0.5L

PET

Produkte të tjera të Pfanner

Ice Tea

Pjeshkë

Pfanner Iced Tea Peach është një përzierje e freskët e çajrave të zinj më të mirë. Ijet e trëndafilit dhe lulet e hibiskut i shtojnë prekjen e fundit bazës delikate dhe të lezetshme të çajit të zi. Lëngu i shtuar me fruta të pjeshkës e kthen Pfanner Iced Tea Peach në një përvojë shije freskuese. Ndryshe nga çaji jeshil, çaji i zi fermentohet. Kjo lejon që vajrat dhe aroma tipike e çajit të zi të zhvillohen.

40-60mg/l

Kafeinë

27 kcal

në 100 ml

1.5L, 0.5L

PET

Produkte të tjera të Pfanner