Bio

Karrotë & Portokall

Përbërësit: Lëng portokalli nga koncentrati * (89.5%), lëng karrote*
(10%), lëng limoni nga koncentrati * (0.5%), antioksidant: acid askorbik.
* nga bujqësia organike

Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml
Energjia                                                       178 kJ (42 kcal)
Yndyrë                                                                    <0,5 g
nga të cilat acide yndyrore të ngopura                           0,1 g
Karbohidratet                                                            8,6 g
nga të cilat sheqerna                                                  8.6 g
Proteina                                                                    0,7 g
Kripë                                                                       0,02 g

90%         10%

Përmbajtja e frutave                      Përmbajtja e perimeve

42 kcal      500 ml

në 100 ml                                   Shishe qelqi

Produkte të tjera të Pfanner

Bio

Karrotë & Portokall

Përbërësit: Lëng portokalli nga koncentrati * (89.5%), lëng karrote* (10%), lëng limoni nga koncentrati * (0.5%), antioksidant: acid askorbik.
* nga bujqësia organike

Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml
Energjia                              178 kJ (42 kcal)
Yndyrë                                           <0,5 g
nga të cilat acide të ngopura              0,1 g
Karbohidratet                                     8,6 g
nga të cilat sheqerna                          8.6 g
Proteina                                              0,7 g
Kripë                                                 0,02 g

90% 

Përmbajtja e frutave

10%

Përmbajtja e perimeve

42 kcal

në 100 ml

500 ml

Shishe qelqi

Produkte të tjera të Pfanner