Bio

Boronic

Përbërësit: Ujë, lëng boronicë, sheqer, lëng limoni organik.*
nga buqësia organike

Ruajtja e produktiti: Pas haljes ruajeni në frigorifer dhe
konsumojeni brenda tre ditëve

Vlerat natyrale për 100 ml
Energji                                              193 kj (45 kcal)
Yndyrë                                                        < 0,5 g
Prej të cilave yndyra të ngopura                      < 0,1 g

Karbohidrate                                                     11 g
Prej të cilave sheqer                                          10 g
Proteina                                                         < 0,5
Kripë                                                          < 0,01 g

40%         45 kcal

Përmbajtja e frutave                      në 100 ml

500 ml

Shishe qelqi

Produkte të tjera të Pfanner

Bio

Boronic

Përbërësit: Ujë, lëng boronicë, sheqer, lëng limoni organik.* nga buqësia organike

Ruajtja e produktiti: Pas haljes ruajeni në frigorifer dhe konsumojeni brenda tre ditëve

Vlerat natyrale për 100 ml
Energji                                 193 kj (45 kcal)
Yndyrë                                            < 0,5 g
Prej të cilave të ngopura                   < 0,1 g

Karbohidrate                                          11 g
Prej të cilave sheqer                               10 g
Proteina                                               < 0,5
Kripë                                                < 0,01 g

40%

Përmbajtja e frutave

45 kcal

në 100 ml

500 ml

Shishe qelqi

Produkte të tjera të Pfanner