Bio

Panxhari

Përbërësit: 100% lëng panxhari i kuq *
* Nga bujqësia organike e certifikuar.

Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer
dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml

Energjia                                                180 kJ (43 kcal)
Yndyrë                                                             <0,5 g
nga të cilat acide yndyrore të ngopura                  <0,1 g
Karbohidratet                                                      8,5 g
nga të cilat sheqerna                                            8,0 g
Proteina                                                              1.0 g
Kripë                                                                 0,10 g

100%        43 kcal

Përmbajtja e frutave                      në 100 ml

500 ml

Shishe qelqi

Produkte të tjera të Pfanner

Bio

Panxhari

 Përbërësit: 100% lëng panxhari i kuq *
* Nga bujqësia organike e certifikuar.

Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer
dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml

Energjia                           180 kJ (43 kcal)
Yndyrë                                         <0,5 g
nga të cilat acide të ngopura         <0,1 g
Karbohidratet                                 8,5 g
nga të cilat sheqerna                      8,0 g
Proteina                                         1.0 g
Kripë                                            0,10 g

100%

Përmbajtja e frutave

43 kcal

në 100 ml

500 ml

Shishe qelqi

Produkte të tjera të Pfanner