Bio

Mollë me xhenxhefil

Përbërësit: Lëng molle (89,7%) *, lëng xhenxhefili (10%) *,
lëng limoni (0,3%) *, antioksidant acid askorbik.* nga bujqësia organike

Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml

Energjia                                                   189 kJ (45 kcal)
Yndyrë                                                                <0,5 g
nga të cilat acide yndyrore të ngopura                     <0,1 g
Karbohidratet                                                          10 g
nga të cilat sheqerna                                                10 g
Proteinat                                                             <0,5 g
Kripë                                                                 <0,01 g

90%         10%

Përmbajtja e frutave                      Përmbajtja e xhenxhefilit

500 ml      45 kcal

Shishe qelqi                                 në 100 ml

Produkte të tjera të Pfanner

Bio

Mollë me xhenxhefil

Përbërësit: Lëng molle (89,7%) *, lëng xhenxhefili (10%) *, lëng limoni (0,3%) *, antioksidant acid askorbik.* nga bujqësia organike

Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml

Energjia                             189 kJ (45 kcal)
Yndyrë                                           <0,5 g
nga të cilat acide të ngopura          <0,1 g
Karbohidratet                                     10 g
nga të cilat sheqern                           10 g
Proteinat                                        <0,5 g
Kripë                                             <0,01 g

90%

Përmbajtja e frutave

10%

Përmbajtja e xhenxhefilit

500 ml

Shishe qelqi

45 kcal

në 100 ml

Produkte të tjera të Pfanner