Bio

Karrotë

Përbërësit: Lëng karote të fermentuar laktik *, mjaltë * (0,5%).
* nga bujqësia organike

Ruajtja: Ruani në një vend të thatë larg burimeve të dritës.
Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml

Vlera e energjisë 163 kJ                                   (38 kcal)
Yndyrë                                                            <0,5 g
nga të cilat acide yndyrore të ngopura                 <0,1 g
Karbohidratet                                                     8.0 g
nga të cilat sheqerna                                           7,5 g
Proteina                                                            0,7 g
Kripë                                                               0,08 g

100%        38 kcal

Përmbajtja e frutave                      në 100 ml

500 ml

Shishe qelqi

Produkte të tjera të Pfanner

Bio

Karrotë

Përbërësit: Lëng karote të fermentuar laktik *, mjaltë * (0,5%).
* nga bujqësia organike

Ruajtja: Ruani në një vend të thatë larg burimeve të dritës.
Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml

Vlera e energjisë 163                    (38 kcal)
Yndyrë                                          <0,5 g
nga të cilat acide të ngopura          <0,1 g
Karbohidratet                                  8.0 g
nga të cilat sheqern                         7,5 g
Proteina                                          0,7 g
Kripë                                             0,08 g

100% 

Përmbajtja e frutave

38 kcal

në 100 ml

500 ml

Shishe qelqi

Produkte të tjera të Pfanner