Bio

Shegë

Përbërësit: Lëng i përqëndruar i shegës* ( 60 %), ujë,
Lëng nga koncentrati i mollës*(17,5 %), lëng rrushi pa farat
e zeza nga koncentrati * (2,5%)

Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Energjia 176 kJ                                                (41 kcal)
Yndyrë                                                           < 0,5 g
nga të cilat acide yndyrore të ngopura                < 0,1 g
Karbohidratet                                                     9.3 g
nga të cilat sheqerna                                           9,2 g
Proteinat                                                        < 0,5 g
Kripë                                                            < 0,01 g

80%         41%

Përmbajtje fruti                           100 ml

500 ml

Shishe qelqi

Produkte të tjera të Pfanner

Bio

Shegë

Përbërësit: Lëng i përqëndruar i shegës* ( 60 %), ujë, Lëng nga koncentrati i mollës*(17,5 %), lëng rrushi pa farat e zeza nga koncentrati * (2,5%)

Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Energjia 176 kJ                              (41 kcal)
Yndyrë                                           < 0,5 g
nga të cilat acide të ngopur           < 0,1 g
Karbohidratet                                    9.3 g
nga të cilat sheqerna                         9,2 g
Proteinat                                        < 0,5 g
Kripë                                             < 0,01 g

80%

Përmbajtje fruti

41%

100 ml

500 ml

Shishe qelqi

Produkte të tjera të Pfanner