Bio

Mollë

Përbërësit: Lëng natyral molle me re *, antioksidant i acidit askorbik.
* nga bujqësia organike

Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml

Energjia 201 kJ                                             (47 kcal)
Yndyrë                                                          <0,5 g
nga të cilat acide yndyrore të ngopura               <0,1 g
Karbohidratet                                                     11 g
nga të cilat sheqerna                                           11 g
Proteinat                                                       <0,5 g
Kripë                                                            <0,01 g

100%        47 kcal

Përmbajtja e frutave                      në 100 ml

500 ml

Shishe qelqi

Produkte të tjera të Pfanner

Bio

Mollë

Përbërësit: Lëng natyral molle me re *, antioksidant i acidit askorbik.* nga bujqësia organike

Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml

Energjia 201 kJ                             (47 kcal)
Yndyrë                                           <0,5 g
nga të cilat acide të ngopura          <0,1 g
Karbohidratet                                     11 g
nga të cilat sheqerna                          11 g
Proteinat                                        <0,5 g
Kripë                                            <0,01 g

100%

Përmbajtja e frutave 

47 kcal

në 100 ml

500 ml

Shishe qelqi

Produkte të tjera të Pfanner