BIO

Certifikuar “EU Organic”, e përshtatshme për veganët dhe me fruta nga bujqësia organike. Boronica, shega, xhenxhefili, karota, panxhari, e kështu me radhë e kështu me radhë, pini më shumë. Si përmbledhje: nëse jeni të ftuar në ditëlindjen e një miku eko-miqësor, do të dukeni mahnitëse me të. Mund të sillni shumë prej tyre në tryezë, peshojnë vetëm 500 ml.

Boronicë

Shishe qelqi 500 ml

Shegë

Shishe qelqi 500 ml

Mollë

Shishe qelqi 500 ml

Karrotë

Shishe qelqi 500 ml

Panxhari

Shishe qelqi 500 ml

Produkte të tjera të Pfanner

BIO

 Certifikuar “EU Organic”, e përshtatshme për veganët dhe me fruta nga bujqësia organike. Më mirë se kaq, ka vetëm Greta Thunberg. Boronica, shega, xhenxhefili, karota, panxhari, e kështu me radhë e kështu me radhë, pini më shumë. Si përmbledhje: nëse jeni të ftuar në ditëlindjen e një miku eko-miqësor, do të dukeni mahnitëse me të. Nëse, nga ana tjetër, i jepni partisë … mirë, gjithashtu. Mund të sillni shumë prej tyre në tryezë, peshojnë vetëm 500 ml, falë Bio!

Boronicë

Shishe qelqi 500 ml

Shegë

Shishe qelqi 500 ml

Mollë

Shishe qelqi 500 ml

Karrotë

Shishe qelqi 500 ml

Panxhari

Shishe qelqi 500 ml

Produkte të tjera të Pfanner