Familja 2L

A+C+E e kuqe

Përbërësit: Ujë, lëng i disa frutave nga koncentrati (portokalli gjaku 10%, mollë, portokall, limon, shegë), sheqer, lëng karrote nga koncentrati, acidifikues i acidit citrik, rregullues i aciditetit të citratit të natriumit, shije, vitamina (C, E), beta-karoten, pa gluten.

Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml
Fuqia                                                                176 kJ (42 kcal)
Yndyrë nga të cilat acide yndyrore të ngopura          <0,5 g <0,1 g
Karbohidratet nga të cilat sheqerna                            9,6 g 9,5 g
Proteinat                                                                      <0,5 g
Kripë                                                                            0,03 g
vitaminë A                                                              120 μg 15%
vitaminë C                                                               12 mg 15%
vitaminë E                                                           1.8 mg 15%

%VNR = vlerat e referencës ushqimore

Vitamine    42 kcal

A+C+E                                         në 100 ml

2L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner

Familja 2L

A+C+E e kuqe

Përbërësit: Ujë, lëng i disa frutave nga koncentrati (portokalli gjaku 10%, mollë, portokall, limon, shegë), sheqer, lëng karrote nga koncentrati, acidifikues i acidit citrik, rregullues i aciditetit të citratit të natriumit, shije, vitamina (C, E), beta-karoten, pa gluten.

Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml
Fuqia                                  176 kJ (42 kcal)
nga të cilat acide të ngopura <0,5 g <0,1 g
Proteinat                                          <0,5 g
Kripë                                                  0,03 g
vitaminë A                                 120 μg 15%
vitaminë C                                   12 mg 15%
vitaminë E                               1.8 mg 15%

%VNR = vlerat e referencës ushqimore

Vitamine

A+C+E

42 kcal

në 100 ml

2L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner