Familja 2L

B+C+E

Përbërësit: Ujë, lëng i disa frutave të koncentruar (mollë, rrush, aroni, rrush pa fara e zezë, plakë, luleshtrydhe, mjedër, boronicë, manaferrë), sheqer, acidifikues citrik, shije, vitamina (C, E, tiaminë, B6, B12) , pa gluten.

Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml

Fuqia                                                                185 kJ (43 kcal)
Yndyrë nga të cilat acide yndyrore të ngopura          <0,5 g <0,1 g
Karbohidratet nga të cilat sheqerna                               10 g 10 g
Proteinat                                                                      <0,5 g
Kripë                                                                           <0,01 g
vitaminë E                                                               1.8 mg 15%

vitaminë C                                                                12 mg 15%
tiaminë                                                                  0.17 mg 15%
vitaminë B                                                             60.21 mg 15%
vitaminë B                                                         120,38 μg 15%

%VNR = vlerat e referencës ushqimore

Vitamine    42 kcal

A+C+E                                         në 100 ml

2L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner

Familja 2L

B+C+E

Përbërësit: Ujë, lëng i disa frutave të koncentruar (mollë, rrush, aroni, rrush pa fara e zezë, plakë, luleshtrydhe, mjedër, boronicë, manaferrë), sheqer, acidifikues citrik, shije, vitamina (C, E, tiaminë, B6, B12) , pa gluten.

Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml

Fuqia                                  185 kJ (43 kcal)
nga të cilat acide të ngopura <0,5 g <0,1 g
Proteinat                                           <0,5 g
Kripë                                                <0,01 g
vitaminë E                                 1.8 mg 15%

vitaminë C                                  12 mg 15%
tiaminë                                     0.17 mg 15%
vitaminë B                             60.21 mg 15%
vitaminë B                        120,38 μg 15%

%VNR = vlerat e referencës ushqimore

Vitamine

A+C+E

42 kcal

në 100 ml

2L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner