Familja 2L

C+D+A

Përbërësit: Ujë, lëng i disa frutave nga koncentrati (ananas (20%), portokalli, limoni), sheqer, lëng karrote nga koncentrati, acidifikues i acidit citrik, rregullues i aciditetit të citratit të natriumit, shije, vitamina (C, D), beta-karoten , pa gluten.

Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml
Fuqia 190 kJ                                                           (45 kcal)
Yndyrë nga të cilat acide yndyrore të ngopura     <0,5 g <0,1 g
Karbohidratet nga të cilat sheqerna                          11 g 10 g
Proteinat                                                                 <0,5 g
Kripë                                                                       0,03 g
vitaminë A                                                         120 μg 15%
vitaminë C                                                          12 mg 15%
vitaminë D                                                     0.75 μg 15%

%VNR = vlerat e referencës ushqimore

Vitamine    45 kcal

C+D+A                                         në 100 ml

2L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner

Familja 2L

C+D+A

Përbërësit: Ujë, lëng i disa frutave nga koncentrati (ananas (20%), portokalli, limoni), sheqer, lëng karrote nga koncentrati, acidifikues i acidit citrik, rregullues i aciditetit të citratit të natriumit, shije, vitamina (C, D), beta-karoten , pa gluten.

Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml
Fuqia 190                                     (45 kcal)
nga të cilat acide të ngopura <0,5 g <0,1 g
Proteinat                                         <0,5 g
Kripë                                                 0,03 g
vitaminë A                                 120 μg 15%
vitaminë C                                  12 mg 15%
vitaminë D                            0.75 μg 15%

%VNR = vlerat e referencës ushqimore

Vitamine

C+D+A

45 kcal

në 100 ml

2L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner