Familja 2L

Mollë jeshile

Përbërësit: Ujë, pure molle (20%), lëng molle nga koncentrati (20%), sheqer, acidifikues i acidit citrik, stabilizues pektine, vitaminë C, karoten dhe ngjyra E133, aromatizues, pa gluten.

Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml
Fuqia                                                                198 kJ (47 kcal)
Yndyrë nga të cilat acide yndyrore të ngopura          <0,5 g <0,1 g
Karbohidratet nga të cilat sheqerna                                11 g 11 g
Proteinat                                                                      <0,5 g
Kripë                                                                          <0,01 g
vitaminë C                                                           16 mg 20%

%VNR = vlera ushqyese referente

40%        47 kcal

Përmbajtja e frutave                 në 100 ml

2L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner

Familja 2L

Mollë jeshile

Përbërësit: Ujë, pure molle (20%), lëng molle nga koncentrati (20%), sheqer, acidifikues i acidit citrik, stabilizues pektine, vitaminë C, karoten dhe ngjyra E133, aromatizues, pa gluten.

Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml
Fuqia                                   198 kJ (47 kcal)
nga të cilat acide të ngopura  <0,5 g <0,1 g
Proteinat                                          <0,5 g
Kripë                                               <0,01 g
vitaminë C                               16 mg 20%

%VNR = vlera ushqyese referente

40% 

Përmbajtja e frutave 

47 kcal

në 100 ml

2L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner