Familja 2L

Ananas

Përbërësit: Lëng ananasi nga koncentrati, ujë, sheqer, acidifikues citrik, vitaminë C.

Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml
Fuqia                                                                 174 kJ (41 kcal)
Yndyrë nga të cilat acide yndyrore të ngopura          <0,5 g <0,1 g
Karbohidratet nga të cilat sheqerna                            9,5 g 9,5 g
Proteinat                                                                      <0,5 g
Kripë                                                                          <0,01 g
vitaminë C                                                           25 mg 31%

%VNR = vlerat e referencës ushqimore

50%        41 kcal

Përmbajtja e frutave                 në 100 ml

2L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner

Familja 2L

Ananas

Përbërësit: Lëng ananasi nga koncentrati, ujë, sheqer, acidifikues citrik, vitaminë C.

Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml
Fuqia                                 174 kJ (41 kcal)
nga të cilat acide të ngopura <0,5 g <0,1 g
Proteinat                                         <0,5 g
Kripë                                              <0,01 g
vitaminë C                             25 mg 31%

%VNR = vlerat e referencës ushqimore

50%

Përmbajtja e frutave 

41 kcal

në 100 ml

2L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner