Familja 2L

Limon dhe Lime

Përbërësit: Ujë, lëng nga disa fruta të koncentruara (portokall, limon 7%, gëlqere 3%), sheqer, tul portokalli, shije, vitaminë C, pa gluten.

Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml
Fuqia                                                                 214 kJ (50 kcal)
Yndyrë nga të cilat acide yndyrore të ngopura           <0,5 g <0,1 g
Karbohidratet nga të cilat sheqerna                                 12 g 11 g
Proteinat                                                                        <0,5 g
Kripë                                                                            <0,01 g
vitaminë C                                                              12 mg 15%

%VNR = vlerat e referencës ushqimore

25%        50 kcal

Përmbajtja e frutave                 në 100 ml

2L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner

Familja 2L

Limon dhe Lime

Përbërësit: Ujë, lëng nga disa fruta të koncentruara (portokall, limon 7%, gëlqere 3%), sheqer, tul portokalli, shije, vitaminë C, pa gluten.

Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml
Fuqia                                 214 kJ (50 kcal)
nga të cilat acide të ngopura<0,5 g <0,1 g
Proteinat                                         <0,5 g
Kripë                                              <0,01 g
vitaminë C                               12 mg 15%

%VNR = vlerat e referencës ushqimore

25%

Përmbajtja e frutave

50 kcal

në 100 ml

2L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner