Familja 2L

Ananas dhe Kokos

Përbërësit: Ujë, lëng ananasi i koncentruar (22%), sheqer, lëng kokosi i koncentruar (3%), acidifikues: acid citrik, vitaminë C, ngjyra: beta-karoten, shije, stabilizues: pektinë, pa gluten.

Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml
Fuqia                                                              195 kJ (46 kcal)
Yndyrë nga të cilat acide yndyrore të ngopura        <0,5 g <0,1 g
Karbohidratet nga të cilat sheqerna                              11 g 11 g
Proteinat                                                                    <0,5 g
Kripë                                                                        <0,01 g
vitaminë C                                                          12 mg 15%

%VNR = vlerat e referencës ushqimore

25%        46 kcal

Përmbajtja e frutave                 në 100 ml

2L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner

Familja 2L

Ananas dhe Kokos

Përbërësit: Ujë, lëng ananasi i koncentruar (22%), sheqer, lëng kokosi i koncentruar (3%), acidifikues: acid citrik, vitaminë C, ngjyra: beta-karoten, shije, stabilizues: pektinë, pa gluten.

Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml
Fuqia                                    195 kJ (46 kcal)
nga të cilat acide të ngopura  <0,5 g <0,1 g
Proteinat                                           <0,5 g
Kripë                                               <0,01 g
vitaminë C                               12 mg 15%

%VNR = vlerat e referencës ushqimore

25% 

Përmbajtja e frutave

46 kcal

në 100 ml

2L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner