Familja 2L

A+C+E

Përbërësit: Ujë, lëng i disa frutave nga koncentrati
(mollë, portokall, dardhë, limon), sheqer, lëng karrote
nga koncentrati, acidifikues citrik, rregullues i aciditetit
të citratit të natriumit, shije, vitamina (C, E), beta-karoten,
gluten – falas.

Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret
brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml

Fuqia                                                             177 kJ (42 kcal)
Yndyrë nga të cilat acide yndyrore të ngopura       <0,5 g <0,1 g
Karbohidratet nga të cilat sheqerna                         9.8 g 9,7 g
Proteinat                                                                   <0,5 g
Kripë                                                                         0,08 g
vitaminë A                                                          240 μg 30%
vitaminë C                                                           24 mg 30%
vitaminë E                                                        3.6 mg 30%

%VNR = vlera ushqyese referuese

Vitamine    42 kcal

A+C+E                                         në 100 ml

2L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner

Familja 2L

A+C+E

Përbërësit: Ujë, lëng i disa frutave nga koncentrati(mollë, portokall, dardhë, limon), sheqer, lëng karrote nga koncentrati, acidifikues citrik, rregullues i aciditetit të citratit të natriumit, shije, vitamina (C, E), beta-karoten, gluten – falas.

Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret
brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml

Fuqia                                 177 kJ (42 kcal)
nga të cilat acide të ngopura <0,5 g <0,1 g
Proteinat                                         <0,5 g
Kripë                                                0,08 g
vitaminë A                              240 μg 30%
vitaminë C                                24 mg 30%
vitaminë E                            3.6 mg 30%

%VNR = vlera ushqyese referuese

Vitamine

A+C+E

42 kcal

në 100 ml

2L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner