Familja 2L

Portokall i kuq

Përbërësit: Ujë, lëng portokalli gjaku i koncentruar (30%), sheqer, lëng i koncentruar i karotës së zezë me fuqi ngjyruese, acidifikues citrik, shije, vitaminë C, beta-karoten, pa gluten.

Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml
Fuqia                                                                  197 kJ (46 kcal)
Yndyrë nga të cilat acide yndyrore të ngopura            <0,5 g <0,1 g
Karbohidratet nga të cilat sheqerna                                 10 g 10 g
Proteinat                                                                        <0,5 g
Kripë                                                                             <0,01 g
vitaminë A                                                                120 μg 15%
vitaminë C                                                              12 mg 15%

%VNR = vlerat e referencës ushqimore

30%        46 kcal

Përmbajtja e frutave                 në 100 ml

2L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner

Familja 2L

Portokall i kuq

Përbërësit: Ujë, lëng portokalli gjaku i koncentruar (30%), sheqer, lëng i koncentruar i karotës së zezë me fuqi ngjyruese, acidifikues citrik, shije, vitaminë C, beta-karoten, pa gluten.

Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml
Fuqia                                  197 kJ (46 kcal)
nga të cilat acide të ngopura<0,5 g <0,1 g
Proteinat                                          <0,5 g
Kripë                                                <0,01 g
vitaminë A                                  120 μg 15%
vitaminë C                                 12 mg 15%

%VNR = vlerat e referencës ushqimore

30% 

Përmbajtja e frutave

46 kcal

në 100 ml

2L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner