Familja 2L

Portokall

Përbërësit: Lëng portokalli nga koncentrati, ujë, sheqer,
acidifikues i acidit citrik, vitaminë C.

Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda
3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml
Fuqia 170 kJ                                                             (40 kcal)
Yndyrë nga të cilat acide yndyrore të ngopura       <0,5 g <0,1 g
Karbohidratet nga të cilat sheqerna                         9.0 g 9,0 g
Proteinat                                                                   <0,5 g
Kripë                                                                        <0,01 g
vitaminë C                                                           24 mg 30%

50%        40 kcal

Përmbajtja e frutave                 në 100 ml

2L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner

Familja 2L

Portokall

Përbërësit: Lëng portokalli nga koncentrati, ujë, sheqer, acidifikues i acidit citrik, vitaminë C.

Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml
Fuqia 170 kJ                                 (40 kcal)
nga të cilat acide të ngopura<0,5 g <0,1 g
Proteina                                           <0,5 g
Kr                                                   <0,01 g
vitaminë C                               24 mg 30%

50%

Përmbajtja e frutave 

40 kcal

në 100 ml

2L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner