Family

a+c+e

Përbërësit: Ujë, lëng i disa frutave nga koncentrati
(mollë, portokall, dardhë, limon), sheqer, lëng karrote
nga koncentrati, acidifikues citrik, rregullues i aciditetit
të citratit të natriumit, shije, vitamina (C, E), beta-karoten,
gluten – falas.

Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml
Energjia 177 kJ                                                  (42 kcal)
Yndyrë                                                               <0,5 g
nga të cilat acide yndyrore të ngopura                    <0,1 g
Karbohidratet                                                       9.8 g
nga të cilat sheqerna                                             9,7 g
Proteinat                                                           <0,5 g
Kripë                                                                 0,08 g
Vitamina A240                                                   μg 30%
Vitamina C24                                                    mg 30%
Vitamina E3.6                                                   mg 30%
% VNR = vlerat e referencës ushqimore

42kcal

në 100 ml

1L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner

Family

a+c+e

Përbërësit: Ujë, lëng i disa frutave nga koncentrati (mollë, portokall, dardhë, limon), sheqer, lëng karrote nga koncentrati, acidifikues citrik, rregullues i aciditetit të citratit të natriumit, shije, vitamina (C, E), beta-karoten, gluten – falas.

Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml
Energjia 177 kJ                             (42 kcal)
Yndyrë                                           <0,5 g
nga të cilat acide të ngopura           <0,1 g
Karbohidratet                                   9.8 g
nga të cilat sheqerna                        9,7 g
Proteinat                                       <0,5 g
Kripë                                              0,08 g
Vitamina A240                             μg 30%
Vitamina C24                               mg 30%
Vitamina E3.6                              mg 30%
% VNR = vlerat e referencës ushqimore

42kcal

në 100 ml

1L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner