Family

Portokall i kuq

Përbërësit: 100% lëng grejpfruti rozë nga lëngu
i koncentruar i grejpfrutit rozë.
Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe
përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml
Energjia 167 kJ                                        (39 kcal)
Yndyrnat                                                  <0,5 g
nga të cilat acide yndyrore të ngopura          <0,1 g
Karbohidratet                                             8,0 g
nga të cilat sheqernat                                  8,0 g
Proteinat                                                   0,6 g
kripë                                                      <0,01 g
vitaminë C                                           25 mg31%
% VNR = vlerat e referencës ushqimore

100%     42kcal

Përmbajtja e frutavenë        100 ml

1L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner

Family

Portokall i kuq

Përbërësit: 100% lëng grejpfruti rozë nga lëngu
i koncentruar i grejpfrutit rozë.
Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe
përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml
Energjia 167 kJ                                        (39 kcal)
Yndyrnat                                                  <0,5 g
nga të cilat acide yndyrore të ngopura          <0,1 g
Karbohidratet                                             8,0 g
nga të cilat sheqernat                                  8,0 g
Proteinat                                                   0,6 g
kripë                                                      <0,01 g
vitaminë C                                           25 mg31%
% VNR = vlerat e referencës ushqimore

100%

Përmbajtja e frutavenë

42kcal

100 ml

1L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner