Family

Luleshtrydhe

Përbërësit: Ujë, pure luleshtrydhe (15%), pure molle, sheqer,
lëng i koncentruar luleshtrydhe (5%), lëng i koncentruar i
karotës së zezë, acidifikues citrik, lëng shege e koncentruar,
vitaminë C, aromatizues, pa gluten.
Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml
Energjia                                                     232 kJ (55 kcal)
Yndyrë                                                                  <0,5 g
prej të cilave acide yndyrore të ngopura                     <0,1 g
Karbohidratet                                                            13 g
nga të cilat sheqerna                                                  13 g
Proteinat                                                               <0,5 g
Kripë                                                                   <0,01 g
Vitamina C                                                       12 mg 15%
% VNR = vlerat e referencës ushqimore

30%          55 kcal

Përmbajtja e frutave                      në 100 ml

1L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner

Family

Luleshtrydhe

Përbërësit: Ujë, pure luleshtrydhe (15%), pure molle, sheqer, lëng i koncentruar luleshtrydhe (5%), lëng i koncentruar i karotës së zezë, acidifikues citrik, lëng shege e koncentruar, vitaminë C, aromatizues, pa gluten.

Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml
Energjia                            232 kJ (55 kcal)
Yndyrë                                    <0,5 g
prej të cilave acide të ngopura       <0,1 g
Karbohidratet                                    13 g
nga të cilat sheqerna                        13 g
Proteinat                                      <0,5 g
Kripë                                           <0,01 g
Vitamina C                              12 mg 15%
% VNR = vlerat e referencës ushqimore

30%

Përmbajtja e frutave

55 kcal

në 100 ml

1L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner