Family

Rrush i zi pa fara

Përbërësit: Ujë, lëng i koncentruar i rrushit të zi, sheqer,
acidifikues i acidit citrik, vitaminë C.
Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret
brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml
Energjia 203 kJ                                            (48 kcal)
Yndyrë                                                          <0,5 g
nga të cilat acide yndyrore të ngopura               <0,1 g
Karbohidratet                                                     11 g
nga të cilat sheqerna                                           11 g
Proteinat                                                        <0,5 g
Kripë                                                            <0,01 g
Vitamina C                                                25 mg 31%
% VNR = vlerat e referencës ushqimore

25%          48kcal

Përmbajtja e frutave                      në 100 ml

1L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner

Family

Rrush i zi pa fara

Përbërësit: Ujë, lëng i koncentruar i rrushit të zi, sheqer,
acidifikues i acidit citrik, vitaminë C.
Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret
brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml
Energjia 203 kJ                         (48 kcal)
Yndyrë                                         <0,5 g
nga të cilat acide të ngopura        <0,1 g
Karbohidratet                                  11 g
nga të cilat sheqerna                        11 g
Proteinat                                      <0,5 g
Kripë                                          <0,01 g
Vitamina C                             25 mg 31%
% VNR = vlerat e referencës ushqimore

25% 

Përmbajtja e frutave

48kcal

në 100 ml

1L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner