Family

Mango & Fruti i pasionit

Përbërësit: Ujë, pure mango (20%), sheqer, lëng frutash
pasioni (5%) nga koncentrati, acidifikues: acid citrik, vitaminë C.

Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml
Energjia 238 kJ                                                        (56 kcal)
Yndyrë                                                                      <0,5 g
nga të cilat acide yndyrore të ngopura                           <0,1 g
Karbohidratet                                                                13 g
nga të cilat sheqerna                                                      13 g
Proteinat                                                                   <0,5 g
Kripë                                                                       <0,01 g
Vitamina C                                                                  12 mg
15%% VNR = vlerat e referencës ushqimore

25%        56kcal

Përmbajtja e frutave                      në 100 ml

1L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner

Family

Mango & Fruti i pasionit

Përbërësit: Ujë, pure mango (20%), sheqer, lëng frutash pasioni (5%) nga koncentrati, acidifikues: acid citrik, vitaminë C.

Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml
Energjia 238 kJ                                 (56 kcal)
Yndyrë                                               <0,5 g
nga të cilat acide të ngopura              <0,1 g
Karbohidratet                                        13 g
nga të cilat sheqern                               13 g
Proteinat                                            <0,5 g
Kripë                                                 <0,01 g
Vitamina C                                           12 mg
15%% VNR = vlerat e referencës ushqimore

25%

Përmbajtja e frutave 

56kcal

në 100 ml

1L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner