Family

Boronic e kuqe

Përbërësit: Ujë, lëng boronicë nga koncentrati (17%), sheqer,
lëng aronia nga koncentrati, acidifikues i acidit citrik, vitaminë C,
aromatizues, pa gluten.
Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml
Energjia 211 kJ                                             (50 kcal)
Yndyrë                                                          <0,5 g
nga të cilat acide yndyrore të ngopura               <0,1 g
Karbohidratet                                                    12 g
nga të cilat sheqerna                                          12 g
Proteinat                                                       <0,5 g
Kripë                                                           <0,01 g
Vitamina C                                               12 mg 15%
% VNR = vlerat e referencës ushqimore

20%        50 kcal

Përmbajtja e frutave                      në 100 ml

1L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner

Family

Boronic e kuqe

Përbërësit: Ujë, lëng boronicë nga koncentrati (17%), sheqer, lëng aronia nga koncentrati, acidifikues i acidit citrik, vitaminë C, aromatizues, pa gluten.

Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml
Energjia 211 kJ                              (50 kcal)
Yndyrë                                           <0,5 g
nga të cilat acide të ngopura          <0,1 g
Karbohidratet                                    12 g
nga të cilat sheqerna                         12 g
Proteinat                                       <0,5 g
Kripë                                            <0,01 g
Vitamina C                               12 mg 15%
% VNR = vlerat e referencës ushqimore

20% 

Përmbajtja e frutave 

50 kcal

në 100 ml

1L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner