Family

Mjedër

Përbërësit: Ujë, pure mjedër (12%), sheqer, pure molle
, lëng i koncentruar i karotes së zezë, acidifikues citrik,
vitaminë C, aromatizues, pa gluten.
Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret
brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml
Energjia 226 kJ                                              (53 kcal)
Yndyrë                                                           <0,5 g
nga të cilat acide yndyrore të ngopura                <0,1 g
Karbohidratet                                                     13 g
nga të cilat sheqerna                                           12 g
Proteinat                                                        <0,5 g
Kripë                                                            <0,01 g
Vitamina C12 mg                                                  15%
% VNR = vlerat e referencës ushqimore

20%        53kcal

Përmbajtja e frutave                      në 100 ml

1L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner

Family

Mjedër

Përbërësit: Ujë, pure mjedër (12%), sheqer, pure molle, lëng i koncentruar i karotes së zezë, acidifikues citrik, vitaminë C, aromatizues, pa gluten.

Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret
brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml
Energjia 226 kJ                           (53 kcal)
Yndyrë                                         <0,5 g
nga të cilat acide të ngopura         <0,1 g
Karbohidratet                                   13 g
nga të cilat sheqerna                         12 g
Proteinat                                      <0,5 g
Kripë                                          <0,01 g
Vitamina C12 mg                             15%
% VNR = vlerat e referencës ushqimore

20%

Përmbajtja e frutave

53kcal

në 100 ml

1L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner