Family

Domate e Zbutur

Përbërësit: Lëng domateje me bazë të pastër të koncentruar,
kripë (0.5%).
Ruajtja: Ruani në një vend që është burim i madh i nxehtësisë.
Tundeni mirë para hapjes. Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe
përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare për 100 ml
Energji 74 kJ                                                     (17 kcal)
Yndyrnat                                                            <0,5 g
nga të acidit yndyrore të ngopura                          <0,1 g
Karbohidratet                                                       3.0 g
nga të cilat sheqernat                                            2.9 g
Proteina                                                              0,8 g
kripë                                                                   0,5 g

100%        17 kcal

Përmbajtja e frutave                      në 100 ml

1L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner

Family

Domate e Zbutur

Përbërësit: Lëng domateje me bazë të pastër të koncentruar, kripë (0.5%).

Ruajtja: Ruani në një vend që është burim i madh i nxehtësisë. Tundeni mirë para hapjes. Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare për 100 ml
Energji 74 kJ                                (17 kcal)
Yndyrnat                                       <0,5 g
nga të acidit të ngopura                 <0,1 g
Karbohidratet                                  3.0 g
nga të cilat sheqernat                      2.9 g
Proteina                                         0,8 g
kripë                                               0,5 g

100% 

Përmbajtja e frutave 

17 kcal

në 100 ml

1L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner