Family

Mollë

Përbërësit: Lëng molle nga koncentrati

Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml
Energjia 189 kJ                                             (45 kcal)
Yndyrë                                                          <0,5 g
nga të cilat acide yndyrore të ngopura               <0,1 g
Karbohidratet                                                    10 g
nga të cilat sheqerna                                          10 g
Proteinat                                                       <0,5 g
Kripë                                                           <0,01 g

100%        45 kcal

Përmbajtja e frutave                      në 100 ml

1L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner

Family

Mollë

Përbërësit: Lëng molle nga koncentrati

Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml
Energjia 189 kJ                        (45 kcal)
Yndyrë                                      <0,5 g
nga të cilat acide të ngopura      <0,1 g
Karbohidratet                               10 g
nga të cilat sheqerna                     10 g
Proteinat                                   <0,5 g
Kripë                                         <0,01 g

100%

Përmbajtja e frutave 

45 kcal

në 100 ml

1L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner