Family

Guave

Përbërësit: Ujë, pure guava, sheqer, acidifikues: acid citrik, vitaminë C.
Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml
Energjia 216 kJ                                                (51 kcal)
Yndyrë                                                            <0,5 g
nga të cilat acide yndyrore të ngopura                 <0,1 g
Karbohidratet                                                       11 g
nga të cilat sheqerna                                             11 g
Proteina                                                             0.8 g
Kripë                                                                0,01 g
Vitamina C                                                  12 mg 15%
% VNR = vlerat e referencës ushqimore

25%        51kcal

Përmbajtja e frutave                      në 100 ml

1L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner

Family

Guave

Përbërësit: Ujë, pure guava, sheqer, acidifikues: acid citrik, vitaminë C.

Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml
Energjia 216 kJ                             (51 kcal)
Yndyrë                                           <0,5 g
nga të cilat acide të ngopura           <0,1 g
Karbohidratet                                    11 g
nga të cilat sheqerna                         11 g
Proteina                                         0.8 g
Kripë                                             0,01 g
Vitamina C                             12 mg 15%
% VNR = vlerat e referencës ushqimore

25%

Përmbajtja e frutave

51kcal

në 100 ml

1L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner