Family

Fruti i pasionit

Përbërësit: Ujë, lëng frutash pasioni nga koncentrati,
sheqer, acidifikues i acidit citrik, stabilizues pektine,
vitaminë C, shije.

Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml
Energjia 251 kJ                                                   (59 kcal)
Yndyrë                                                                <0,5 g
nga të cilat acide yndyrore të ngopura                     <0,1 g
Karbohidratet                                                          14 g
nga të cilat sheqerna                                                14 g
Proteinat                                                             <0,5 g
Kripë                                                                  <0,01 g
vitaminë C12 mg                                                       15%
% VNR = vlerat e referencës ushqimore

15%        59kcal

Përmbajtja e frutave                      në 100 ml

1L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner

Family

Fruti i pasionit

Përbërësit: Ujë, lëng frutash pasioni nga koncentrati, sheqer, acidifikues i acidit citrik, stabilizues pektine, vitaminë C, shije.

Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml
Energjia 251 kJ                              (59 kcal)
Yndyrë                                             <0,5 g
nga të cilat acide të ngopura             <0,1 g
Karbohidratet                                       14 g
nga të cilat sheqerna                            14 g
Proteinat                                          <0,5 g
Kripë                                              <0,01 g
vitaminë C12 mg                                  15%
% VNR = vlerat e referencës ushqimore

15%

Përmbajtja e frutave

59kcal

në 100 ml

1L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner