Family

Ananas

Përbërësit: Ujë, lëng ananasi i koncentruar (22%), sheqer,
lëng kokosi i koncentruar (3%), acidifikues: acid citrik,
vitaminë C, ngjyra: beta-karoten, shije, stabilizues: pektinë, pa gluten.
Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml
Energjia                                                    195 kJ (46 kcal)
Yndyrë                                                                 <0,5 g
nga të cilat acide yndyrore të ngopura                      <0,1 g
Karbohidratet                                                            11 g
nga të cilat sheqerna                                                  11 g
Proteinat                                                              <0,5 g
Kripë                                                                  <0,01 g
Vitamina C                                                       12 mg 15%
% VNR = vlerat e referencës ushqimore

25%        46 kcal

Përmbajtja e frutave                      në 100 ml

1L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner

Family

Ananas

Përbërësit: Ujë, lëng ananasi i koncentruar (22%), sheqer, lëng kokosi i koncentruar (3%), acidifikues: acid citrik, vitaminë C, ngjyra: beta-karoten, shije, stabilizues: pektinë, pa gluten.

Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml
Energjia                              195 kJ (46 kcal)
Yndyrë                                             <0,5 g
nga të cilat acide të ngopura            <0,1 g
Karbohidratet                                      11 g
nga të cilat sheqerna                           11 g
Proteinat                                        <0,5 g
Kripë                                             <0,01 g
Vitamina C                                12 mg 15%
% VNR = vlerat e referencës ushqimore

25% 

Përmbajtja e frutave

46 kcal

në 100 ml

1L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner