Family

Shegë

Përbërësit: Ujë, lëng i më shumë frutave nga koncentrati
(shegë (20%), mollë, aronia), sheqer, acidifikues citrik,
vitaminë C, aromatizues, pa gluten.
Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda
3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml
Energjia 189 kJ                                                (44 kcal)
Yndyrë                                                             <0,5 g
nga të cilat acide yndyrore të ngopura                  <0,1 g
Karbohidratet                                                        11 g
nga të cilat sheqerna                                              11 g
Proteinat                                                          <0,5 g
Kripë                                                              <0,01 g
Vitamina C                                                         12 mg
15%% VNR = vlerat e referencës ushqimore

25%          44 kcal

Përmbajtja e frutave                      në 100 ml

1L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner

Family

Shegë

Përbërësit: Ujë, lëng i më shumë frutave nga koncentrati (shegë (20%), mollë, aronia), sheqer, acidifikues citrik, vitaminë C, aromatizues, pa gluten.

Ruajtja: Pas hapjes, ruhet në frigorifer dhe përdoret brenda 3 ditëve.

Vlerat mesatare ushqyese për 100 ml
Energjia 189 kJ                             (44 kcal)
Yndyrë                                           <0,5 g
nga të cilat acide të ngopura           <0,1 g
Karbohidratet                                      11 g
nga të cilat sheqerna                           11 g
Proteinat                                         <0,5 g
Kripë                                              <0,01 g
Vitamina C                                        12 mg
15%% VNR = vlerat e referencës ushqimore

25% 

Përmbajtja e frutave 

44 kcal

në 100 ml

1L

Ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner