Family 1L

Klasiku i klasikëve, që vjen gjithmonë në kohën e duhur, me formatin e duhur dhe ekuilibrin e duhur. Të gjitha të freskëta, të gjitha me fruta, por mbi të gjitha, të gjitha shijet! Burime të caktuara thonë se kjo listë është më e gjatë se ajo e blerjeve të gjyshes Ada. Për t’ju dhënë një ide: mollë jeshile, boronica, fruta pasioni, gujava, rrush pa fara e zezë, luleshtrydhe, mjedër, grejpfrut, ananas, domate, multivitam …

Mollë jeshile

1L ambalazh letre

Mollë

1L ambalazh letre

Fruti pasionit

1L ambalazh letre

Rrush pa fara

1L ambalazh letre

Mjedër

1L ambalazh letre

Guave

1L ambalazh letre

A+C+E

1L ambalazh letre

Domate e zbutur

1L ambalazh letre

Portokall i kuq

1L ambalazh letre

Luleshtrydhe

1L ambalazh letre

Boronic e kuqe

1L ambalazh letre

Ananas

1L ambalazh letre

Shegë

1L ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner

Family 1L

Klasiku i klasikëve, që vjen gjithmonë në kohën e duhur, me formatin e duhur dhe ekuilibrin e duhur. Të gjitha të freskëta, të gjitha me fruta, por mbi të gjitha, të gjitha shijet! Burime të caktuara thonë se kjo listë është më e gjatë se ajo e blerjeve të gjyshes Ada. Për t’ju dhënë një ide: mollë jeshile, boronica, fruta pasioni, gujava, rrush pa fara e zezë, luleshtrydhe, mjedër, grejpfrut, ananas, domate, multivitam …

Mollë jeshile

1L ambalazh letre

Mollë

1L ambalazh letre

Fruti pasionit

1L ambalazh letre

Rrush pa fara

1L ambalazh letre

Mjedër

1L ambalazh letre

Guave

1L ambalazh letre

A+C+E

1L ambalazh letre

Domate e zbutur

1L ambalazh letre

Portokall i kuq

1L ambalazh letre

Luleshtrydhe

1L ambalazh letre

Boronic e kuqe

1L ambalazh letre

Ananas

1L ambalazh letre

Shegë

1L ambalazh letre

Produkte të tjera të Pfanner